Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 4 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Audit energetic pentru cladiri si instalatii

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 $
Descriere
Ce este certificatul energetic?

Este un document obligatoriu ┼či trebuie ├«ntocmit pentru orice cl─âdire sau apartament. Acesta are un caracter informativ ┼či ofer─â date cu privire la consumurile energetice ale cl─âdirii: pentru preparare ap─â cald─â, consumuri energetice pentru ├«nc─âlzire ├«n sezonul rece, consumuri energetice pentru r─âcire ├«n sezonul cald, consumuri energetice pentru asigurarea iluminatului interior, consumuri energetice pentru asigurarea ventil─ârii interioare. O alt─â component─â important─â ├«nscris─â ├«n document sunt emisiile de CO2. Certificatul energetic se ├«ntocme┼čte la recep┼úia lucr─ârilor ┼či este valabil pentru o perioad─â de maxim 10 ani. Certificatul energetic este obligatoriu s─â se prezente atunci c├ónd au loc opera┼úiuni de ├«nchiriere ┼či v├ónzare. ├Än cazul cl─âdirilor publice este obligatoriu s─â se prezinte aceste documente la loc vizibil publicului ├«n interiorul construc┼úiei.Auditul energetic al cl─âdirii ÔÇô reprezint─â o analiz─â energetic─â a cl─âdirii din punct de vedere al consumului pentru prepararea apei cald─â, ├«nc─âlzire, ventilare, climatizare ┼či iluminat. ├Än urma auditului energetic se stabile┼čte profilul construc┼úiei ┼či se recomand─â m─âsuri care s─â conduc─â la cre┼čterea performan┼úelor energetice ale cl─âdirii. Auditul energetic se realizeaz─â la solicitarea beneficiarului ┼či ori de c├óte ori este nevoie s─â se realizeze interven┼úii majore asupra construc┼úiei.

ÔÇőCertificatul energetic va avea o anex─â ce va cuprinde recomand─âri cu privire la m─âsurile necesare pentru cre┼čterea performan┼úei energetice. El este intocmit doar de auditori energetiti atestati de MDRAPFE (Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene)

Firma noastra are certificarea de grad profesional I si realizam proiecte de audit energetic atat pentru locuinte cat si pentru cladiri industriale si instalatii. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati prin mail sau direct la telefon.

Certificatul energetic se va elibera pentru urm─âtoarele tipuri de cl─âdiri:

locuinţe unifamiliale;

blocuri de locuinţe;

birouri;

clădiri de învăţământ;

spitale;

hoteluri ┼či restaurante;

construcţii destinate activităţii sportive;

clădiri pentru servicii de comerţ;

alte tipuri de cl─âdiri consumatoare de energie.

Nu este obligatoriu să se întocmescă un certificat energetic pentru următoarele tipuri de clădiri:

cl─âdiri ┼či monumente protejate care fie fac parte din zone construite protejate, fie au valoare arhitectur─â deosebit─â;

cl─âdiri utilizate ca ┼či l─âca┼čuri de cult sau pentru alte activit─â┼úi cu caracter religios;

clădiri provizorii prevăzute a fi utilizate mai puţin de 4 luni pe an;

clădiri independente, cu o suprafaţă utilă mai mică de 50m2.

ÔÇőOrice tranzac┼úie de v├ónzare-cump─ârare de cl─âdiri este considerat─â nul─â dac─â nu s-a prezentat un certificat energetic valabil.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura